Καλώς ήρθατε στο

EMPIRE
TRAINING CLUB.

Στην ακαδημία μας παρέχουμε ένα ασφαλές, καθαρό και φιλικό περιβάλλον όπου μπορούν άνθρωποι όλων των ηλικιών και επιπέδων να έρθουν να προπονηθούν και γνωρίσουν τις πολεμικές τέχνες και την αυτοάμυνα.

Στο χώρο μας έχετε την ευκαιρία να προπονηθείτε δίπλα από επαγγελματίες προπονητές και καταξιωμένους αθλητές που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε τους στόχους σας.

Είτε διαλέξετε να ξεκινήσετε για να διασκεδάσετε, είτε για να κάνετε το χόμπι σας, είτε για πρωταθλητισμό η ακόμα για να εντάξετε μια νέα ρουτίνα στην καθημερινότητα σας η ακαδημία μας θα σας κατευθύνει στο κατάλληλο πρόγραμμα προπόνησης.

Στην ακαδημία μας θα βρείτε ειδικά διαμορφωμένα τμήματα για παιδιά και εφήβους ήδη από την ηλικία των 5 ετών, όπου στόχος μας είναι να ενισχύσουμε με εφόδια τόσο σωματικά όσο και πνευματικά τους μικρούς φίλους των πολεμικών τεχνών και μελλοντικούς πρωταθλητές της ζωής.

Μπορείτε να δοκιμάσετε μια προπόνηση σε ένα από τα τμήματα μας στα στυλ του Brazilian jiu-jitsu, boxing, nogi-grappling, mixed martial arts και fitness Fightshape και να γίνετε μέρος της ομάδας μας.